ChessQueens Schaakfestival


Wanneer? 08 Jul t/m 09 Jul 2023
Waar? Stal op de Kaag - Julianalaan 13a, 2159 LB Kaag

In het weekend van 8 en 9 juli wordt het een waar schaakfeest op het mooie Kaageiland. Wees welkom op het eerste ChessQueens Schaakfestival. Niet alleen kun je op zaterdag terecht bij het 6e ChessQueens Meisjestoernooi, ook zijn er workshops, nevenactiviteiten, sportieve spellen en kun je zelfs blijven overnachten! Hieronder vind je meer informatie. De informatie op op onze website zal de komende weken verder worden aangevuld. Ben je nu al enthousiast en wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan vast via dit formulier aan. We hopen je in juli te mogen ontvangen!

 

Het 6e ChessQueens Meisjestoernooi (Zaterdag van 11:00-17:30)

Voor wie: meiden t/m 18 jaar. Alle niveaus zijn welkom, van beginner tot toernooischaker. Deelnemers worden ingedeeld in een groep op hun eigen niveau. Voor bezoekers, begeleiders en familieleden zijn er leuke nevenactiviteiten 

Opzet: een 6-rondig Zwitsers rapidtoernooi met mooie prijzen.

Kosten: €15 inclusief lunch

 

Schaakkamp (Zaterdag 17:30 - Zondag 10:00)

Voor wie: meiden t/m 18 jaar. 

Opzet: in deze speciale editie kun je een nachtje blijven logeren op het mooie Kaageiland. Met warme begeleiding door de ChessQueens, slapen op een slaapzaal met andere meiden en een gezellig avondprogramma belooft dit een bijzondere ervaring te worden. 

Goed om te weten: 

- Neem je eigen slaapzak en matje mee

Kosten: €50 inclusief begeleiding, diner, overnachting en ontbijt

 

Festivaldag (Zondag 10:00-15:00)

Voor wie: iedereen is welkom!

Opzet: volg trainingen en workshops, doe mee aan creatieve en sportieve activiteiten en ga de strijd aan in een simultaan. Op deze dag is er genoeg te beleven voor iedere schaakliefhebber. Het programma volgt nog!

Kosten: €15 inclusief lunch

Enthousiast geworden? Reserveer hier alvast een plekje voor jouw favoriet onderdelen.