ChessQueens Schaakfestival


Schaken, zon en gezelligheid: het ChessQueens Schaakfestival 2023

Maar liefst 51 meiden reisden dit weekend af naar het Kaageiland. Één ding hadden ze allen gemeen: een passie voor schaken! Dat kwam goed uit, want met een scala van schaakactiviteiten viel er in en rond de Stal voor iedere schaakliefhebber genoeg te beleven. Lees gauw verder voor het verslag!


Toernooien

Nog één maand! Al 32 meiden hebben zich aangemeld

We kunnen gaan aftellen! Over een maand genieten we samen van het schaakspel op het mooie Kaageiland. Er hebben zich al 32 meiden aangemeld voor het meisjestoernooi en 14 meiden voor het schaakkamp. Er zijn nog enkele plekken over, dus meld je nog gauw aan als je erbij wilt zijn!


Toernooien

Nieuw: ChessQueens Schaakfestival

In het weekend van 8 en 9 juli wordt het een waar schaakfeest op het mooie Kaageiland. Wees welkom op het eerste ChessQueens Schaakfestival. Niet alleen kun je op zaterdag terecht bij het 6e ChessQueens Meisjestoernooi, ook zijn er workshops, nevenactiviteiten, sportieve spellen en kun je zelfs blijven overnachten! Zien we je daar?


Toernooien

Vijftig vrolijke schaakmeisjes in een stal

Verslag 5e ChessQueens Meisjestoernooi, geschreven door André Hendriks vanuit de Stal.


Toernooien

Veel enthousiasme op het vijfde ChessQueens Meisjestoernooi

Op zaterdag 2 juli stroomde het Kaageiland vol met schaaksters. Na twee online edities vanwege corona konden we dit jaar écht samenkomen voor het 5e ChessQueens meisjestoernooi. In dit artikel vind je de eindstanden.


Toernooien

Aanmelding meisjestoernooi geopend

Op 2 juli is het zover! Dan organiseert Stichting ChessQueens het 5e meisjestoernooi. Het belooft weer een prachtige dag te worden. Neem gerust je familieleden mee, voor iedereen valt er genoeg te beleven. De aanmelding is inmiddels geopend. Ben jij erbij?


Toernooien