Trainingen

Als jij een nóg betere schaker wilt worden, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over (ons aanbod van) trainingen. Staat jouw training er nog niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en we kijken of we daar verandering in kunnen brengen!

Contact


Chessity, DCA en de ChessQueens slaan de handen in een voor online jeugdtraining

Chessity, DCA en de ChessQueens bieden dit seizoen samen een mooi trainingsaanbod voor de jeugd aan. Lees verder voor meer informatie!


Trainingen, Samenwerkingen

Doe jij mee met onze groepslessen?

Lijkt het jou leuk om samen met andere schaaksters van jouw niveau les te krijgen van een ChessQueen? Dan hebben we goed nieuws. Stichting ChessQueens start met lesseries op drie niveaus voor meiden t/m 18 jaar. Zit jouw niveau of doelgroep er nog niet tussen? Geef dan je interesse door en hopelijk hebben we straks ook voor jou goed nieuws.


Trainingen

Jubileumfeest 5 jaar ChessQueens

Een terugblik op het jubileumfeest van de ChessQueens met diverse foto's.


Toernooien, Trainingen

Tweede training de ChessQueens

Op zaterdag 8 april hebben de ChessQueens en de ChessPrincesses de tweede keer in dit jaar samen getraind in het huis van Tea. Deze keer kwam Jeroen Bosch directeur topsport KNSB de dames helpen. Het was een interessante en constructieve training.


Trainingen

Trainingsweekend ChessQueens in Reeuwijk

Afgelopen weekend hebben de ChessQueens een leerzame training gehad van grootmeester Roberto Cifuentes uit Spanje in Reeuwijk.
Er zijn twee leuke fragmenten uit de training en mooie foto\'s...


Trainingen

Trainingsweekend ChessQueens in Schoorl

Afgelopen weekend hebben de ChessQueens samen getraind. Over dit geslaagde weekend is hier meer te vinden inclusief foto\'s!


Trainingen