Trainingen

Als jij een nóg betere schaker wilt worden, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je informatie over (online) trainingen. Staat er voor jou geen training tussen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en we kijken of we jou op weg kunnen helpen!

Online club voor basisschoolkinderen 

Elke woensdag van 15:30-17:00 organiseert Chessity een online schaakmiddag voor basisschoolkinderen. In de Chessity Club leer je bij met leuke quizzen, spellen en trainingen. De trainingen worden verzorgd door twee voormalig Nederlandse meisjeskampioenen: Cato de Zoeten en Robin Duson. Deelnemers worden in groepjes ingedeeld op hun eigen niveau. Deelname kost €19,95 per maand en de club kan een maand gratis worden uitgeprobeerd. 

Online trainingen voor gevorderde jeugd (stap 4 t/m 7) en gevorderde senioren (1500 t/m 2400)

Kennemer Combinatie organiseert in het seizoen 22-23 trainingen voor jeugdspelers van niveau stap 4 t/m 7. Deelnemers ontvangen 15 lessen van een uur over diverse thema's, verzorgd door IM Jop Delemarre. Ook voor senioren biedt KC trainingsseries. Deze bestaan uit 10 trainingen van 1,5 uur, verzorgd door IM Nico Zwirs, IM Merijn van Delft en GM Ivan Sokolov. Deelname aan een serie kost €100.  

Online trainingsserie voor volwassenen (van beginner t/m 1750) 

Volwassenen kunnen ook bij Chessity terecht voor online training. Op drie verschillende niveaus wordt een serie aangeboden met trainingen, oefentoernooien en een afsluitende simultaan. De trainingen worden verzorgd door ChessQueen Rosa Ratsma. Deelname aan een serie kost €90. 

Privéles

Als je meer persoonlijke aandacht zoekt, is privéles een optie. Er zijn diverse trainers die (online) privélessen aanbieden. Wil je hulp bij het vinden van een trainer voor jou? Stuur ons dan een berichtje met informatie over jouw schaakervaring en wensen. 

Contact


Veel plezier op de MEANWELL Trainingsdag

Tot onze grote vreugde kwamen veel enthousiaste meiden en hun famileleden opdagen bij de MEANWELL Trainingsdag in Hoofddorp. Vol motivatie stortten ze zich op de trainingen en spellen, waardoor er veel werd geleerd én veel plezier werd gemaakt. Bij deze een sfeerimpressie!


Trainingen

Familie Trainingsdag op zaterdag 25 maart

Op zaterdag 25 maart organiseert Stichting ChessQueens een leuke trainingsdag voor meiden in Hoofddorp. Deze middag wordt mogelijk gemaakt met dank aan MEANWELL en schaakclub Hoofddorp. Meiden van alle niveaus zijn van harte welkom! En extra leuk: dit keer kunnen jouw familieleden ook meeschaken. Deelnemers worden ingedeeld in een groepje op hun eigen niveau. Samen maken we het een leerzame én gezellige dag. Ben jij erbij?


Trainingen

MEANWELL Trainingsdag op zondag 6 november

Op zondag 6 november organiseert Stichting ChessQueens een leuke trainingsdag voor meiden t/m 18 jaar in Amersfoort. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door MEANWELL. Meiden van alle niveaus zijn van harte welkom! Je wordt ingedeeld in een groepje op jouw eigen niveau. Samen maken we het een leerzame én gezellige dag. Ben jij erbij?


Trainingen

MEANWELL Trainingsdag op 14 mei

Op zaterdag 14 mei organiseert Stichting ChessQueens een leuke trainingsdag voor meiden t/m 18 jaar in Amersfoort. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door MEANWELL. Meiden van alle niveaus zijn van harte welkom! Op basis van de aanmeldingen worden groepjes opgesteld. Ben jij erbij?


Trainingen

Chessity, DCA en de ChessQueens slaan de handen in een voor online jeugdtraining

Chessity, DCA en de ChessQueens bieden dit seizoen samen een mooi trainingsaanbod voor de jeugd aan. Lees verder voor meer informatie!


Trainingen, Samenwerkingen

Doe jij mee met onze groepslessen?

Lijkt het jou leuk om samen met andere schaaksters van jouw niveau les te krijgen van een ChessQueen? Dan hebben we goed nieuws. Stichting ChessQueens start met lesseries op drie niveaus voor meiden t/m 18 jaar. Zit jouw niveau of doelgroep er nog niet tussen? Geef dan je interesse door en hopelijk hebben we straks ook voor jou goed nieuws.


Trainingen

Jubileumfeest 5 jaar ChessQueens

Een terugblik op het jubileumfeest van de ChessQueens met diverse foto's.


Toernooien, Trainingen

Tweede training de ChessQueens

Op zaterdag 8 april hebben de ChessQueens en de ChessPrincesses de tweede keer in dit jaar samen getraind in het huis van Tea. Deze keer kwam Jeroen Bosch directeur topsport KNSB de dames helpen. Het was een interessante en constructieve training.


Trainingen

Trainingsweekend ChessQueens in Reeuwijk

Afgelopen weekend hebben de ChessQueens een leerzame training gehad van grootmeester Roberto Cifuentes uit Spanje in Reeuwijk.
Er zijn twee leuke fragmenten uit de training en mooie foto\'s...


Trainingen

Trainingsweekend ChessQueens in Schoorl

Afgelopen weekend hebben de ChessQueens samen getraind. Over dit geslaagde weekend is hier meer te vinden inclusief foto\'s!


Trainingen