Twitch

Welkom op de Twitch pagina! Hier vind je het laatste nieuws over onze live uitzendingen via het kanaal van ChessQueen Anna-Maja. Met entertainende en/of educatieve shows proberen we damesschaak te promoten en stimuleren. Om een breed publiek aan te spreken zijn de streams meestal in het Engels. Kijk je mee?

 Eline daagt IM Elisabeth Paehtz uit tijdens uitzending voor Oekraïne

Vanavond staat er een echte kraker op het programma. Om 19:00 gaat Eline Roebers de strijd aan met IM Elisabeth Paehtz uit Duitsland. Wie in deze snelschaakmatch als eerste 7 punten haalt, is de winnaar! Met de Twitch uitzending wordt geld ingezameld voor oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Lees verder voor meer informatie.


Twitch

Tea gaat vanavond de strijd aan in de tweede ChessQueens Match

ChessQueen Tea Lanchava neemt het op tegen WFM Alessia Santeramo uit Italië. De eerste die 7 punten haalt, is de winnaar! Met een speeltempo van 3 minuten + 2 seconden per zet belooft dat een spektakel te gaan worden.


Twitch

Anne gaat de strijd aan in de eerste ChessQueens Match!

Vandaag is het zover! Om 15:00 vindt de eerste ChessQueens Match plaats. Onze Nederlands Kampioene Anne Haast gaat de strijd aan met WGM Dina Belenkaya uit Rusland. De eerste die 10 blitz partijen weet te winnen, is de winnaar! Volg het live met commentaar van Anna-Maja via de link in het artikel.


Twitch

Eline schittert op de eerste ChessQueens Matchday

Hoewel de ChessQueens het talenteam zaterdag met 10-6 wisten te verslaan was Eline Roebers de ster van de dag: met een score van maar liefst 4/4 zette ze haar mooie resultaten van de laatste tijd verder. Wendy deed ook goede zaken en eindigde met 15e punt. We verwijzen jullie door naar Michaël van Liempt voor een uitgebreid verslag.


Toernooien, Twitch

Geen ChessQueens show op 23 en 28 mei

In tegenstelling tot wat aangekondigd stond in de nieuwsbrief zal op 23 en 28 mei geen ChessQueens Show op Twitch plaatsvinden. In juni zijn we terug met o.a. een heel leuk evenement. Daarover binnenkort meer!


Twitch