ChessQueens in Den Haag

Met hulp van Boy Frank werd een leuk idee uitgewerkt om mensen te laten betalen voor een snelschaakpotje tegen een van de ChessQueens. Leuk voor de schakers die langs komen en leuk voor de ChessQueens als sponsoring!

De zaal is al in ChessQueens-sfeer!

De dag begon met een aantal partijen tegen jonge spelers uit de omgeving. Ze hadden hun trainer Dolf Meijer mee genomen en waren klaar voor de strijd. Ondanks hevige strijd konden ze niet van ons winnen, maar hun trainer wist wel heel wat punten mee te sprokkelen. Hij kreeg dan ook een prijsje voor deze mooie prestatie!

Hard aan het werk tegen jonge talenten!

Vervolgens kwamen er gelukkig steeds meer schakers binnen die een potje wilden spelen. Ze gingen er vol voor en dat konden we wel merken op het bord! Na heel wat spannende partijen waren er ook een aantal die een overwinning behaalden. Voor hen een leuke prijs en voor ons weer wat sponsoring extra.

Strijd en goede sfeer!

ChessQueens bedankt alle schakers!

Aan het eind van de dag werd natuurlijk de opbrengt geteld en die kwam uit op 660 euro! Toen dat bedrag aangevuld werd tot 1000 euro, waarvoor ontzettend veel dank, kon de dag natuurlijk helemaal niet meer stuk!!

Wij willen Boy Frank bedanken voor het organiseren van deze dag en natuurlijk gaat onze dank ook uit aan alle schakers die de ChessQueens willen ondersteunen. Wie weet komt er nog een editie aan!

Top webmaster!

Top organisator!

Gepubliceerd op: 09-12-14