CHESS  QUEENS

 

Nog 1 ronde te gaan!

woensdag 16 juni 2021
Na twee spannende speeldagen zijn we alweer bijna bij het eind van deze Grand Prix reeks aanbeland! Er kan echter nog van alles gebeuren op de laatste speeldag, aankomende zondag. In dit verslag kan je lezen wie er nu aan de leiding gaan!

Eline schittert op de eerste ChessQueens Matchday

maandag 7 juni 2021
Hoewel de ChessQueens het talenteam zaterdag met 10-6 wisten te verslaan, was Eline Roebers de ster van de dag: met een score van maar liefst 4/4 zette ze haar mooie resultaten van de laatste tijd verder. Wendy deed ook goede zaken en eindigde met 1,5e punt. We verwijzen jullie door naar Michaël van Liempt voor een uitgebreid verslag.

Nieuwsbrief juni

zondag 6 juni 2021
Wil je weten aan welke activiteiten jij mee kan doen? Of meer lezen over een van onze sponsoren? Je vindt het allemaal in onze nieuwsbrief.

ChessQueens meisjestoernooi 2021

vrijdag 4 juni 2021
De vierde editie van het ChessQueens meisjestoernooi zal plaats vinden op zaterdag 26 juni. Ondanks dat deze editie wederom online zal moeten plaats vinden, gaan we er uiteraard weer een super mooie dag van maken. Lees hier wat er allemaal te doen is!

ChessQueens Matchday

donderdag 3 juni 2021
Zaterdag gaan de beloftes van het Nederlandse damesschaak de strijd aan met de ChessQueens. Het talenteam bestaat uit Eline Roebers, Machteld van Foreest en twee (oud-)winnaars van onze online Grand Prix's: Wendy Huang en Rolinde den Heijer. In vier rapid rondes doen de talenten een gooi naar de kroon. Volg het live tussen 13:30-17:30 via twitch.tv/annamaja!

Grand Prix gaat weer starten!

Prijsgeld voor Jongens en Meisjes

De stichting ChessQueens laat graag weten dat Stichting Het SchaaKKasteeL de sponsor is van de Grand Prix voor jongens en meiden t/m 12 jaar en Stichting Corry Vreeken voor t/m 18. Wij zijn erg blij met hun steun en hopen dat veel jongens en meiden mee gaan doen!

Het SchaaKKasteeL & ChessQueens Online Jeugd Grand Prix (t/m 12 jaar)


Corry Vreeken & ChessQueens Online Jeugd Grand Prix (t/m 18 jaar)


Algemene informatie

De Grand Prix wordt vanaf 7 maart 2021 gespeeld op Chess.com en het bestaat uit acht zondagen waarop gespeeld wordt met het tempo 5 minuten + 3 seconden per zet. Het totaalklassement wordt opgesteld aan de hand van de gescoorde punten in de toernooien (1 punt voor een winstpartij en 0,5 punt voor remise). Alle gescoorde punten uit de beste zes toernooien van een speler worden bij elkaar opgeteld en op basis van deze score wordt de eindklassering opgesteld. Wie uiteindelijk de meeste punten heeft, wint! Het is niet verplicht om aan elk toernooi mee te doen .Je kunt aanmelden met behulp van het aanmeldformulier. Meer informatie vind je hier.


schaakjan
Willem de Schaker René Olthof
Schakend Dongen MEAN WELL Europe BV Iva Binnendijk
De Beste Zet ChessFellow Stal op de Kaag
St. Corry Vreeken St. SchaaK KasteeL
ADF fanclub André Hendriks Frans Helmond White Queen BV René Coenjaerts
Stam Teksten

Steun het Nederlandse dames- en meisjesschaak

De Stichting ChessQueens is op zoek naar sponsors! U kunt de ChessQueens helpen door één (of meer) velden van een schaakbord te kopen. Uw naam wordt dan een jaar lang in het veld genoemd. De stichting is met elke bijdrage blij, maar alleen een bijdrage vanaf € 25 geeft recht op een vermelding op een bronzen veld aan de rand van het bord. Meer bijdragen mag natuurlijk ook. Een bijdrage van € 50 wordt vermeld op een zilveren veld net binnen de rand en een bijdrage van € 100 brengt u op een gouden veld in het centrum van het bord!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 > »