CHESS  QUEENS

 

ChessQueens Day @ Tata geslaagd!

zaterdag 31 januari 2015
Zondag 18 januari 2015 hebben alle 5 ChessQueens hun opwachting gemaakt bij het Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee. Anne Haast moest aantreden tegen Valentina Gunina en de andere Queens hadden een meet-and-greet met sponsors en schaakliefhebbers.De winst van Anne op tweevoudig Europese kampioene Valentina Gunina uit Rusland die dag werd het hoogtepunt. Anne speelde een zeer geslaagd Tata Steel Challengers toernooi en haalde haar laatste WGM-norm en eerste IM-norm, dankzij onder andere remises tegen landgenoten David Klein en Erwin L′Ami!
In samenwerking met Raindroptime hebben de overige ChessQueens verschillende schaakactiviteiten bij de “experience store” (schaakbenodigdheden) van Raindroptime gehouden. Er werd gesnelschaakt, simultaan gegeven en foto’s gemaakt met de ChessQueens.

Het nieuws van de ChessQueens Day @ Tata staat op verschillende media inclusief de bekende websites Chessbase uit Duitsland en Chess-news.ru uit Rusland.

We danken alle gasten hartelijk voor hun komst naar de ChessQueens Day en ook alle sponsors die ons ondersteunen. De ChessQueens zullen uw bijdrage zo goed mogelijk inzetten voor het Nederlandse Damesschaak.

Hieronder een foto impressie van die dag.Met dank aan Jan Willem de Jong en René Coenjaerts voor een deel van de foto′s.