Sponsors
Waarvoor wordt het sponsorgeld gebruikt?

De Stichting ChessQueens wil met uw bijdrage haar 2 doelen helpen realiseren:

 • Het ondersteunen en stimuleren van het dames topschaak in Nederland
 • Het ondersteunen en stimuleren van het meisjes- en damesschaak in de breedte in Nederland

Jouw bijdrage wordt onder andere gebruikt voor:

 • Organisatie van initiatieven om het meisjes- en damesschaak in de breedte te ondersteunen. Onze focus ligt op de organisatie van:
  1. toernooien
  2. trainingen
  3. Twitch-uitzendingen
 • Het herkennen van jonge talenten en het opnemen daarvan in de omgeving van de ChessQueens
 • Het organiseren van trainingssessies en minimatches
 • De deelname aan geselecteerde groepswedstrijden zoals het EK landenteams en de Olympiade, evenals belangrijke individuele toernooien.

De Stichting ChessQueens doet ook zelf actief aan fondsenwerving en organiseert daartoe activiteiten en is inzetbaar bij schaak- of sportevenementen. De stichting wordt ook ondersteund door de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.Sponsor in de spotlights: Stichting Corry Vreeken

In deze rubriek besteden we speciale aandacht aan één van onze sponsoren. In deze editie is dat de Stichting Corry Vreeken, een stichting die in het leven is geroepen om de verdiensten van een zeer gedreven dame in blijvende herinnering te houden. Vriend van Corry en penningmeester van de Stichting, Piet de Jong, vertelde ons meer over Corry en de Stichting..


Sponsors

Sponsor in de spotlights: Erika Sziva

In deze rubriek besteden we speciale aandacht aan één van onze sponsoren. Deze maand is dat een hele bijzondere dame: Erika Sziva. Erika werd maar liefst vijf keer Nederlands vrouwenkampioen, maar is bij de jeugd wellicht nog beter bekend..


Sponsors

Sponsor/partner in de spotlights: ChessFellow

In deze rubriek besteden we speciale aandacht aan één van onze sponsoren. Deze maand is dat onze nieuwste bordsponsor en partner: ChessFellow. ChessFellow is de eerste community app voor schakers. Het idee achter de app is om liefhebbers de mogelijkheid te bieden een schaakmaatje te vinden, waar ze ook zijn. Oprichter en CEO Jeannot Tuijnman kwam op het idee toen hij zelf tot de teleurstellende conclusie kwam dat een schaakmaatje vinden op zijn vakantie in Frankrijk een hopeloze missie was..


Sponsors, Samenwerkingen

Vijfjarig jubileumfeest op 8 december 2019

Beste (voormalig) schakende meisjes en dames en (bord)sponsoren vier zondag 8 december mee met ons vijfjarig jubileumfeest!


Sponsors

Stichting ChessQueens bestaat 2 jaar!

Precies twee jaar geleden is de stichting ChessQueens opgericht. Op deze verjaardag kijken we terug op verschillende activiteiten gedurende deze twee jaar. Die activiteiten waren niet mogelijk geweest zonder alle support die wij ontvangen hebben. Wij willen iedereen bedanken voor alle support!


Sponsors

Meet & Greet ChessQueens op 31 oktober 2015!

Wij nodigen onze (bord)sponsoren graag uit om op 31 oktober naar Sliedrecht te komen voor een Meet & Greet met alle ChessQueens!


Sponsors