Samenwerkingen

Samenwerkingen

Samen sta je sterker dan alleen! Met Stichting ChessQueens gaan we graag samenwerkingen aan om samen onze doelen te verwezenlijken. Heb jij of heeft jouw bedrijf interesse in een samenwerking met ons? Dan horen we graag van je!

Contact


Drie weken schaakplezier in Groningen bij de allereerste Chess CityMasters!

Schaakliefhebbers in Groningen hoeven zich dit najaar niet te vervelen. Voorafgaand aan het Schaakfestival organiseert ChessFellow de eerste Chess CityMasters. Een schaaktoernooi voor iedereen waar verbinding centraal staat. De voorrondes worden gemixt gespeeld, maar om het toernooi extra aantrekkelijk voor vrouwen te maken is er een speciale ChessQueens Cup voor de sterkste vrouwen op de finaledag. Bovendien wordt de finaledag in het Forum afgesloten met een gezellige Chess&Jazz! Ben jij erbij?


Toernooien, Samenwerkingen

Chessity, DCA en de ChessQueens slaan de handen in een voor online jeugdtraining

Chessity, DCA en de ChessQueens bieden dit seizoen samen een mooi trainingsaanbod voor de jeugd aan. Lees verder voor meer informatie!


Trainingen, Samenwerkingen

Sponsor/partner in de spotlights: ChessFellow

In deze rubriek besteden we speciale aandacht aan één van onze sponsoren. Deze maand is dat onze nieuwste bordsponsor en partner: ChessFellow. ChessFellow is de eerste community app voor schakers. Het idee achter de app is om liefhebbers de mogelijkheid te bieden een schaakmaatje te vinden, waar ze ook zijn. Oprichter en CEO Jeannot Tuijnman kwam op het idee toen hij zelf tot de teleurstellende conclusie kwam dat een schaakmaatje vinden op zijn vakantie in Frankrijk een hopeloze missie was..


Sponsors, Samenwerkingen

Oud wereldkampioen op het Meisjestoernooi!

Zhu Chen FIDE (wereldschaakbond) penningmeester en voormalig wereldkampioen vrouwen gaat het 2e ChessQueens Meisjestoernooi bezoeken en prijzen uitreiken! Ze kan vast onze schakende meisjes enthousiast maken voor het schaken! Wil je haar ontmoeten of haar handtekening vragen? Kom op 13 juli naar Kaageiland!


Toernooien, Samenwerkingen